Zmaj Jovina 7,

Jabuka, Srbija

063 76 44 854

060 031 90 41

PON PET: 09-17h

SUB NED: 09-14h

Kalupi za štampani beton

ŠTAMPANI BETON - DEKORATIVNI BETON

Kalupi - štampani beton

Kalupi za štampani beton su ključni element u procesu izrade štampanog betona. Kalupi su obično izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji su fleksibilni i lako se prilagođavaju različitim oblicima i teksturama. Postoje mnogi različiti tipovi kalupa za štampani beton, od kojih svaki ima svoje jedinstvene karakteristike i prednosti.

Štampani beton se izrađuje tako što se izliva betonska ploča od kvalitetnog betona a zatim se obrađuje posebnim ručnim alatima i specijalnim bojama. Reljef i šara štampanog betona dobijaju se utiskivanjem specijalnih silikonskih kalupa u već ofarbani i pripremljeni beton.

Jedan od najpopularnijih tipova kalupa za štampani beton je kalup koji se koristi za stvaranje različitih tekstura i oblika. Dostupan je u mnogim različitim oblicima, uključujući cigle, kamenje, pločice, drvo i drugo. Na taj nači omogućava da se štampani beton prilagodi gotovo bilo kojem izgledu. 

Postoje i kalupi za štampani beton koji se koriste za stvaranje dekorativnih elemenata poput stupova, zidova, fontana i drugih. Ovi kalupi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju precizno oblikovanje i visoku kvalitetu završne obrade.

Uz odabir pravih kalupa, važno je odabrati i pravu vrstu štampanog betona, kao i odgovarajuću paletu boja. Rad s profesionalcima koji imaju iskustva u izradi štampanog betona ključan je za postizanje visokokvalitetnog izgleda i dugotrajnosti. Samo tako se može postići prekrasan i dugotrajan završni izgled koji će ispuniti sve vaše potrebe i želje. Za najbolji i najkvalitetniji štampani beton pozovite BOBAN gradi.

Pogledajte katalog kalupa za štampani beton: