Zmaj Jovina 7,

Jabuka, Srbija

063 76 44 854

060 031 90 41

PON PET: 09-17h

SUB NED: 09-14h

Kamene obloge

KAMENE OBLOGE - DEKORATIVNI ZIDNI KAMEN

Ukrasne zidne kamene obloge

Kamene obloge su ekonomične, lako i brzo se ugradjuju i održavaju. Pogodne su kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje zidne površine.

Obloge od kamena, tj dekorativni kamen svojom lepotom u potpunosti oslikava teksturu i izgled prirodnog kamena. Pruža korisniku mogućnost da se sa manje novca dočara duh elegancije i prirodnosti prostora.

Boje dekorativnog kamena sa opsegom od najsvetlijih do najtamnijih nijansi mogu da ispoštuju najinstančaniji ukus i lako se uklapaju u svaku arhitektonsku celinu.

Obloge od kamena su veoma ekonomične. Za razliku od prirodnog kamena kod koga prilikom ugradnje otpada 10% od ukupne količine utrošenog materijala, prilikom ugradnje dekorativnog kamena otpada samo 2%.

Prednost dekorativnog kamena u odnosu na druge materijale je u završnoj glazuri, koja omogućava da dekorativni kamen ne povlači fleke od masnoće i vode. Dovoljno ga je s vremena na vreme prebrisati, kao i bilo koju drugu površinu.

Pojedinačni elementi dekorativnog kamena daleko su lakši od prirodnog kamena što dovodi do uštede. Zbog svoje lakoće, prilikom ugradnje dekorativnog kamena ne moraju se koristiti dodatni nosači.