Zmaj Jovina 7,

Jabuka, Srbija

063 76 44 854

060 031 90 41

PON PET: 09-17h

SUB NED: 09-14h

Štampani beton

ŠTAMPANI BETON - DEKORATIVNI BETON - BOBAN GRADI

Štampani beton

Štampani beton je idealan beton za sve vrste podnih površina od staza, terasa, stepeništa i bašti od prometnih gradskih ulica i trgova. Zbog velikog izbora boja i tekstura moguće ga je uklopiti u sve arhitektonske celine. U slučaju da beton uopšte dodje do oštećenja moguće je lako i brzo restauriranje.

Пусти видео запис

Budući da se u Sjedinjenim Američkim Državama i Zemljama EU strogo kontroliše upotreba prirodnih resursa, štampani beton je postao nezamenjiv. Imitirajući prirodu dekorativni beton je omogućio da se ispoštuju normativi vezani za očuvanje životne sredine sa jedne strane i večnu ljudsku težnju ka lepom i prirodnom sa druge strane. Štampani dekorativni beton je pomerio granice. Čuvajući prirodu u isto vreme ostaje u njenim kvalitativnim okvirima.

Ako tražite jedinstven i lep način da ulepšate svoj spoljašnji prostor, onda ne tražite dalje od štampanog betona. Ovaj dekorativni beton je savršen za popločavanje površina kao što su prilazi, staze i stepeništa. Ne samo da se može prilagoditi različitim dezenima i bojama, već je i izuzetno izdržljiv i dugotrajan.

Štampani beton je vrsta betona koji se utiskuje na svež beton kako bi se stvorile površine za popločavanje. Može se postaviti na postojeće betonske ili druge čvrste površine. Ili čak direktno na zemlju. Mada u ovom slučaju važno prvo pravilno pripremiti površinu tako što ćete je zbiti i izravnati. Što je bolja priprema površine, to će beton biti kvalitetniji i izdržljiviji.

Takodje, dekorativni beton nudi niz prednosti u poređenju sa drugim materijalima za popločavanje, uključujući mogućnost prilagođavanja. Možete birati između različitih dizajna i boja koje najbolje odgovaraju vašem ukusu, kao i da uživate u niskim zahtevima za održavanje. Štaviše, pošto je napravljen od betona, mnogo je izdržljiviji od asfalta ili drugih materijala koji se vremenom mogu lako oštetiti usled vremenskih uslova ili opšteg habanja.

Šta štampani beton čini posebnim?

Ako tražite nešto posebno kada je u pitanju vaš spoljni prostor, onda vam štampani dekorativni beton sigurno odgovara. Njegov jedinstveni dizajn dodaje dašak elegancije i lepote koji nećete naći ni sa jednim drugim materijalom. Bilo da se radi o asfaltu, ciglama ili podovima od pločica. Pošto je svaki komad jedinstven zbog svoje ručno izrađene prirode, može se garantovati da niko drugi neće imati upravo ono što imate! Može imati sličnosti 🙂

Dekorativni beton je odličan izbor kada je u pitanju dodavanje lepote i stila svakom spoljašnjem prostoru uz istovremeno održavanje izdržljivosti i niske zahteve za održavanjem. Bez obzira da li tražite prilaz koji privlači poglede ili zadivljujuće stepenište, štampani beton će biti pravi izbor! Ne tražite dalje od ovog neverovatnog materijala kada planirate svoj sledeći projekat. Pozovite Boban Gradi za uslugu štampanog betona!

Proverite zašto smo dobri u onome što radimo