Zmaj Jovina 7,

Jabuka, Srbija

063 76 44 854

060 031 90 41

PON PET: 09-17h

SUB NED: 09-14h

Oživite svoj dom pomoću štampanog betona

Stampani beton

Da li tražite načine da nadogradite ili osvežite svoj dom i da ga izdvojite od ostalih? Kako problematični deo svake kuće možete urediti štampanim betonom?

Ne tražite dalje od štampanog betona!

Ovaj dekorativni materijal je idealan za uređenje vaše bašte, staza, stepenica, terasa, podova garaža, pa čak i oko bazena. Njegov prirodni izgled u kombinaciji sa podnim grejanjem čini ga odličnim izborom i za hodnike i kupatila. Osim toga, njegova izdržljivost i dugotrajna boja će vam svakako dobro doći. I još nešto fantastično! Ova tehnika se može koristiti i na drugim površinama kao što su zidovi, stvarajući neverovatne dekorativne zidove.

Evo nekoliko ideja o tome kako da koristite štampani beton u svom domu:

Deo terase ili trema vašeg dvorišta je odlična mogućnost da napravite životni prostor na otvorenom gde se možete opustiti sa prijateljima i porodicom. Sa štampanim betonom u npr kamenom dezenu za dvorište, imaćete dizajn koji je izdržljiv, ali moderan i elegantan. Kalupi za kamenu podlogu dolaze u različitim oblicima i veličinama tako da možete stvoriti jedinstven izgled koji odgovara vašem stilu.

Staza – bez obzira da li želite da napravite stazu između dve interesantne tačke vašeg dvorišta ili jednostavno želite da dodate neki dekorativni kutak vašem dvorištu, štampane betonske staze su savršene za dodavanje jedinstvene privlačnosti. 

Napravite jedinstveni uzorak sa dekorativnim betonom uz mešanje različitih boja i tekstura zajedno.

Staza oko bazena – Pobrinite se da vaša staza oko bazena izgleda jednako privlačno kao i sama voda dodavanjem štampanog betona oko nje! Ne samo da će ovo obezbediti bezbednu površinu za hodanje, već će i vašem bazenu dati savršen završni utisak. Možete birati između različitih dezena i boja koje odgovaraju ostatku vašeg dizajna na otvorenom.

Naglašeni – štampani zidovi – Štampani zidovi postaju sve popularniji jer unose život u bilo koju prostoriju bez da zauzimaju previše prostora. Sa štampanim betonom možete stvoriti prelepe naglašene zidove u zatvorenom ili na otvorenom bez ulaganja u skupe materijale poput kamena ili cigle. Koristite različite oblike i teksture za dodatni vizuelni doživljaj!

Štampani beton je jedan od najboljih načina za nadogradnju bilo kog dela vašeg doma, a da pritom ne potošite puno novca, a sve to uz postizanje prelepih rezultata! Dovoljno je izdržljiv za upotrebu na otvorenom, ali dovoljno elegantan za unutrašnju upotrebu, tako da bez obzira na to kakav projekat imate na umu, ovde ima ponešto za svakoga. Sa dostupnim kalupima i jedinstvenim oblicima, nema ograničenja kada je u pitanju stvaranje zadivljujućih dizajna sa štampanim betonom! Počnite da planirate danas i spremite se da svoju igru dekoracije doma podignete na viši nivo! 

Poslednje objave