Zmaj Jovina 7,

Jabuka, Srbija

063 76 44 854

060 031 90 41

PON PET: 09-17h

SUB NED: 09-14h

Žardinjere od štampanog betona

Stampani beton

Žardinjere od štampanog betona, odnosno betonske baštenske saksije su izuzetno izdržljive, a istovremeno su veoma atraktivne za vašu baštu ili terasu. Firma Boban gradi nudi vrhunski kvalitet i estetiku u proizvodnji štampanih betonskih saksija. Izradjuju se od visokokvalitetnog materijala koji može da izdrži sve vremenske uslove, i izgleda odlično godinama koje dolaze. Takođe, svaka baštenska saksija se radi po narudžbini, tako da možete izabrati dimenzije i boje po svom ukusu. Za proizvodnju koristimo samo najbolje materijale i tehnologiju. Što znači da ćete dobiti baštenske saksije otporne na habanje i lomljenje. Uz naše baštenske saksije, nećete morati da brinete o zameni ili popravci duži niz godina. Raznolikost boja i dizajna će vam omogućiti da pronađete savršenu baštensku saksiju za vaše potrebe.

Zašto štampani beton za betonske baštenske saksije?

Štampani beton je vrsta betona na kojoj je utisnut uzorak ili dizajn. Veoma je popularan izbor za terase, šetališta, bazenske palube i prilaze. Iz razloga što je veoma izdržljiv i može da izdrži mnogo habanja. Pored toga, štampani beton se lako održava i lako se čisti. Jednostavno čišćenje ili pranje vodom sa površine će ukloniti većinu prljavštine. Za pojedine upornije fleke možete koristiti blagi deterdžent ili rastvor izbeljivača. Međutim, trebalo bi izbegavati upotrebu jakih hemikalija ili sredstava za čišćenje na štampanom betonu jer mogu oštetiti površinu.

Štampani beton je takođe odličan izbor ako želite da dodate neki dodatni šarm ili jedinstvenost eksterijeru vašeg doma. Kalupi i boje dostupne sa štampanim betonom su gotovo beskrajne. Tako da možete pronaći opciju koja savršeno odgovara vašem ukusu i stilu. Osim toga, pošto je štampani beton napravljen od stvarnog betona, trajaće mnogo godina uz odgovarajuću negu i održavanje.

Prednosti štampanog betona u odnosu na fasadnu boju na žardinjeri

Jedno uobičajeno i često pitanje koje dobijamo je: Da li je štampani beton bolji od fasadne boje kada je u pitanju ulepšavanje spoljašnjih površina vašeg doma? Iako obe opcije mogu postići slične rezultate, postoje neke ključne razlike između njih i kojih bi trebalo da budete svesni pre nego što donesete odluku.

Pre svega, boja neće trajati toliko dugo kao štampani beton. Čak i visokokvalitetna boja će na kraju izbledeti, okrznuti ili oguliti se zbog izlaganja sunčevoj svetlosti, vetru, kiši i drugim elementima. Kada se to dogodi, moraćete ponovo da ofarbate pogođena područja kako biste zadržali dosledan izgled. Ponovo farbanje može biti dugotrajan i skup proces, posebno ako angažujete profesionalnog molera.

Štampani beton je, s druge strane, mnogo izdržljiviji od boje jer zapravo postaje deo površine na koju se nanosi. Jednom kada se osuši, formira jaku vezu sa osnovnim betonom koja se neće oštetiti tokom vremena kao boja. To znači da kada su vaše štampane betonske površine postavljene, trebalo bi da traju mnogo godina bez potrebe za dopunom ili popravkom.

Još jedna prednost koju štampani beton ima u odnosu na fasadnu boju je da se mnogo lakše čisti. Boja može biti teška za čišćenje ako na nju dođe prljavština. To će oduzeti previše vremena na ribanje i čišćenje. Takodje može se oštetiti završni sloj boje. Međutim, sa štampanim betonom, jednostavnim čišćenjem ili ispiranjem crevom sa površine će se ukloniti većina prljavštine i ostataka bez ikakvog napora sa vaše strane. Za jače fleke, možete koristiti blagi deterdžent ili rastvor izbeljivača bez brige da ćete oštetiti završnu obradu kao što biste to učinili sa fasadnom bojom.

Firma Boban nudi vrhunski kvalitet i estetiku u proizvodnji žardinjera od štampanog betona. Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji betonskih proizvoda, pruža vam mogućnost da imate prelepe i dugotrajne žardinjere po vašoj meri.

Betonska galanterija od štampanog betona

Naše žardinjere od štampanog betona su izuzetno izdržljive, a pritom i vrlo atraktivne za vašu baštu ili terasu. Izrađene su od kvalitetnog materijala koji može da izdrži sve vremenske uslove i da izgleda lepo godinama. Takođe, svaka žardinjera se izrađuje u skladu sa željama kupca, što znači da možete da birate dimenzije i boje po vašem izboru.

Naša firma vam garantuje kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda. Koristimo samo najbolje materijale i vrhunsku tehnologiju za proizvodnju. Što znači da ćete dobiti žardinjere koje su otporne na habanje, pucanje i lomljenje. Sa našim žardinjerama, nećete morati da brinete o zameni ili popravci dugi niz godina.

Takođe, naš tim stručnjaka će vam pomoći da odaberete žardinjere koje će se savršeno uklopiti u vaš prostor. Naša paleta boja i dizajna će vam omogućiti da pronađete baštenske žardinjere koje odgovaraju vašem stilu i ukusu.

Ukrasite vašu baštu ili terasu sa elegantnim i kvalitetnim žardinjerama od štampanog betona, koje će istovremeno biti i funkcionalne i estetski privlačne. Kontaktirajte nas danas i dopustite da vam pomognemo da stvorite savršen prostor za opuštanje i uživanje na otvorenom.

Ostale objave