Zmaj Jovina 7,

Jabuka, Srbija

063 76 44 854

060 031 90 41

PON PET: 09-17h

SUB NED: 09-14h

Ideje kako da oživite svoj dom pomoću štampanog betona

Da li tražite načine da nadogradite svoj dom i da ga izdvojite od ostalih? Ne tražite dalje od štampanog betona! Ovaj dekorativni materijal je idealan za uređenje vaše bašte, staza, stepenica, terasa, podova garaža, pa čak i oko bazena. Njegov prirodni izgled u kombinaciji sa podnim grejanjem čini ga odličnim izborom i za hodnike i kupatila. Osim toga, njegova izdržljivost i dugotrajna boja će vam svakako dobro doći. I ne brinite ako ne volite beton, ova tehnika se može koristiti i na drugim površinama kao što su zidovi, stvarajući neverovatne dekorativne zidove.

Evo nekoliko ideja o tome kako da koristite štampani beton u svom domu:

Terasa ili trem

Dodavanje terase ili trema u vaše dvorište je odličan način da napravite životni prostor na otvorenom gde se možete opustiti sa prijateljima i porodicom. Sa štampanim betonom za dvorište, imaćete dizajn koji je izdržljiv, ali moderan. Štampani beton dolazi u različitim oblicima, bojama i veličinama tako da možete stvoriti jedinstven izgled koji odgovara vašem stilu.

Šetalište od štampanog betona u vašem dvorištu

Bez obzira da li želite da instalirate šetalište između dve interesantne tačke ili jednostavno želite da dodate neki karakter svom dvorištu, štampane betonske staze su savršene za dodavanje privlačnosti dok obezbeđuju lak put putovanja. Napravite jedinstveni uzorak mešanjem različitih boja i tekstura zajedno.

Paluba za bazen od štampanog betona

Pobrinite se da vaša paluba za bazen izgleda jednako privlačno kao i sama voda dodavanjem betona oko nje! Ne samo da će ovo obezbediti bezbednu površinu za hodanje, već će i vašem bazenu dati savršen završni dodir. Možete birati između različitih dezena i boja koje odgovaraju ostatku vaše šeme dizajna na otvorenom.

Naglašeni dekorativni zidovi

Štampani zidovi postaju sve popularniji jer unose život u bilo koju prostoriju bez da zauzimaju previše prostora. Sa štampanim betonom možete stvoriti prelepe štampane zidove u zatvorenom ili na otvorenom bez ulaganja u skupe materijale poput kamena ili cigle. Koristite različite oblike i teksture za dodatni vizuelni interes!

Dodajte malo stila svom prilazu uz materijale od štampanog betona

Sjajno mesto za početak kada je u pitanju osvežavanje vašeg doma betonom od štampanog betona je prilaz. Ne samo da će ovo pomoći da se poveća vizuelna privlačnost eksterijera vašeg imanja, već takođe pruža bezbednu površinu koja se lako održava i koja može da izdrži gust saobraćaj tokom vremena. Na raspolaganju je mnogo različitih tipova šablona za štampanje tako da možete odabrati nešto što odgovara vašoj estetici. Bez obzira da li više volite izgled cigle ili kaldrme ili nešto modernije ili apstraktnije, sigurno će se naći ponešto za svakoga kada su u pitanju štampani betonski prilazi.

Preobrazite svoju terasu pomoću štampanog betona

Popločano dvorište je još jedna oblast u kojoj zaista možete transformisati svoj dom pomoću štampanog betona. Osim što stvaraju bezbednu površinu za hodanje za članove porodice i goste, štampane betonske terase nude mnogo mogućnosti kada je u pitanju dizajn i uređenje. Možete kreirati jedinstven pod sa uzorkom koristeći kontrastne boje materijala za štampanje. Ili dodati neki karakter mešanjem malog kamenja ili šljunka tokom procesa ugradnje. Ako želite dodatne opcije prilagođavanja, zašto ne biste uokvirili terasu kamenim ivicama? Mogućnosti su beskonačne!

Na kraju zaključak da je štampani beton odličan materijal za uredjenje vašeg doma

Štampani beton je jedan od najboljih načina za nadogradnju bilo kog dela vašeg doma, a da pritom ne narušite budžet – i sve to uz postizanje prelepih rezultata! Dovoljno je izdržljiv za upotrebu na otvorenom, ali dovoljno elegantan za unutrašnju upotrebu. Tako da bez obzira na to kakav projekat imate na umu, ovde ima ponešto za svakoga. Sa dostupnim šarenim šarama i jedinstvenim oblicima, nema ograničenja kada je u pitanju stvaranje zadivljujućih dizajna sa štampanim betonom! Počnite da planirate danas i spremite se da svoju igru dekoracije doma podignete na viši nivo!

Bilo unutar ili izvan vašeg doma od prilaza do bazena – štampanje betona nudi brojne načine za vlasnike kuća koji traže načine da brzo i jednostavno osveže svoju imovinu, a da pritom ne štete. Ne samo da ova vrsta materijala traje duže u poređenju sa tradicionalnim opcijama za popločavanje kao što su asfalt ili popločavanje, već je i njegova vizuelna privlačnost nenadmašna! Dakle, ako tražite moderan, ali pristupačan način da nadogradite svoj dom ove sezone, ne tražite dalje od štampanog betona! Neće proći mnogo vremena pre nego što počnete da uživate u svim njegovim prednostima iz prve ruke!

Ostale objave